You are not logged in.
http://www.dpreview.com/news/0808/08080 … thirds.asp dar fara vizor optic (nici simplu nici cu telemetru) - doar extern
Poate distanta montura-senzor va permite montarea de obiective LTM .Baioneta M are acelasi diametru de 44mm, deci nu stiu daca ar fi posibil asa ceva.
Oricum, bravo pentru idee. Combinat cu un obiecitv mic si de calitate (de ~28 sau 35 sau 50mm echiv.35mm) ar putea fi o camera foarte buna.
Da, am citit si eu azi asta.
Practic, e o camera compacta cu obiective interschimbabile
Daca reusesc sa faca destul de accesibil adaptorul de la micro 4/3 mount la 4/3 clasic, pentru a putea folosi obiectivele care le avem deja, ar putea fi o afacere foarte buna.
Altfel, nu stiu cine isi va cumpara o camera si obiective care nu pot fi folosite la absolut nimic altceva datorita constructiei.
Ultima imagine arata bine, cu adaptorul de la 4/3 si obiectivele 4//3 si la obiectivul micro 4/3 o reprezentare de cateva ori mai mica....
Pretul va fi foarte important.
Obiective se vor putea monta si din cele manuale (cu adaptor). Chestia e daca va functiona camera (exponometru, LCD, etc.) si daca nu va sesiza nici un obiectiv montat.