You are not logged in.
Foarte fain Codrin, foarte fain.
Bafta!
Foarte, foarte fain Codrin... Pentru mine este unul dintre cele mai de suflet articole pe care le-am citit...
Plin de emotie si incredibil de vibrant!
Multumesc din suflet pentru cuvinte si imagini...ma fac sa-mi aduc aminte....
Un articol plin de sensibilitate.. fotografiile completeaza povestea ...
Felicitari!
frumos, frumos frumos.
deosebita povestea.
spor
Codrin,
excelent sincer. Nu prea ma pricep la elogii.
Cel mai tare ma bucura insa sa vad ca ai deja un stil propriu bine definit. Maturitatea in exprimarea fotografica e un lucru greu de atins si te felicit pentru asta.
Alex, multumesc tare mult, cuvintele tale sunt importante pentru mine. Ce sa zic, in legatura cu maturitatea in exprimarea fotografica, cred ca mai am cale lunga pana acolo (asta daca voi ajunge vreodata la ea, ca sunt cam lenes :-( ) dar cred ca sunt pe drumul cel bun, cel putin asa simt, adica, am reusit in unele poze sa transmit si altora ceea ce am simtit sau o anumita 'poveste' :-) care mi-a revenit in minte...Pe mine asta ma bucura cel mai mult si cred ca nu este o satisfactie mai mare decat sa auzi poza ta 'povestita' de altcineva si sa stii ca aia este 'povestea' ta, lucrurile care ti s-au invartit prin cap si care s-au concretizat in fractiunea aia de secunda...nu stiu daca are vreun sens ce am scris aici dar sper sa ma intelegi ...
Nici eu nu ma prea pricep la multumiri, dar vreau sa-ti multumesc inca o data pentru tot ceea ce ai facut pentru mine (noi), pentru mine, dupa cum am mai spus, cel mai important lucru a fost exemplul tau personal, mda, si indemnurile la munca :-)...ai dreptate, nimic nu vine fara sa te straduiesti...mult. :-)
Multumesc!
Codrin