You are not logged in.
A fost publicat articolul:
Sureanu (color) - CristiF
Feedback pls.
Multumex eu voi merge din nou...la iarna, cu cel mai lung obiectiv, si cel mai solid trepied
Ai mare dreptate cu prim planul, din nefericire am "uitat" acasa 250-ul, asa ca a trebuit sa ma descurc cu ce aveam (40 si 100). Asta e, sa imi fie invatatura de minte sa nu ma mai zgarcesc la a cara 1-2 kg in plus.
Frumos, vreau şi eu acolo!
Ai fost cu monstrul?
Pai haide...vine iarna si presupun ca va fi de 10x mai frumos si spectaculos. Mai ales daca nu prindem pacla spre Parang / Retezat. Din pacate, sau din fericire, accesul nu e tocmai facil: noi am urcat din Petrila si am coborat in Sarmisegetuza. Nici tipenie de om nu am gasit 4 zile. Evident, mai exista varianta cu urcat dinspre Cab. Sureanu / Luncile Prigoanei.
Revenind acum la seria de fata. Planul meu era sa iau monstrul cu mine (incarcasem si filmele in holdere). Pana la urma s-au adunat cort, arzator, sac, mancare etc., asa ca am luat Hasselbladul. Dar revin acolo! Musai!
Hai totusi sa scoatem monstrii la zapada. Ceva soft: Baiului (telescaun si coborat pe Valea Rea) sau telecabina si una-alta pe platou.
frumos.
prima imi place foarte mult, din punct de vedere cromatic si al perspectivei.
e trasa la 40mm ?