You are not logged in.
Seba, foarte fain. Nu pot sa nu subliniez mai tare ultima parte a articolului. instantaneele de pe strada. Eu unul cel putin asa imi inchipui Portugalia. Iar de reclame inca nu am vazut o tara sa se ridice la nivelul publicitatii. Intotdeauna am ramas cu alta senzatie decat cea promisa. Si cand spun asta nu e neaparat de rau.
imi plac multe din cadrele de final, desi ai insistat cam mult pe liniile descendente de tramvai.
oricum, asta era si imaginea mea asupra lisabonei. dupa islanda, acolo as vrea sa merg la anul
Si eu tot pentru cele din final votez, in special 9 si 11 (sper ca le-am numarat bine). Nu stiu cum e Portugalia dar stiu ca subiecte are ( http://www.flickr.com/photos/ruipalha/ )
eu am vizitat un pic din Portugalia, si am recunoscut cateva cadre din Lisabona (adica seamana cu ce imi aduc aminte). Eu am plecat in Portugalia fara sa citesc reclame, sa imi inchipui frumuseti nemaivazute, si am venit incantat mai ales de Porto...
Penultima mi-a adus aminte cel mai tare de atmosfera de acolo...
ultimele mi-au placut si mie f mult, felicitari! (primele sunt prea mult pe detaliu si se "consuma" prea rapid)
Portugalia e prima la noi pe lista, ma tot ameninta jumatatea ca mergem de vreo juma de an.
Ultimele, foarte faine si foarte relevante!
Daaaaa, asta e Lisabona care mi-a placut si mie! Strada :-)
Sarumana :-)