Prima pagina

Forum Fotomozaic / Salonul National de Fotografie Turistica - Editia a IX-a

Forum Fotomozaic

You are not logged in.

#1 05-02-2009 20:17:43

Alex.Filip
Boboc
Registered: 05-02-2009
Posts: 1

Salonul National de Fotografie Turistica - Editia a IX-a

Revista "Vacante&Calatorii" va anunta ca au inceput inscrierile la editia a IX-a a Salonului National de Fotografie Turistica. Expozitia fotografiilor selectate de catre un juriu de specialitate va fi gazduita de Romexpo, in cadrul Targului de Turism al Romaniei, care va avea loc in perioada 19-22 martie 2009. Concursul se adreseaza tuturor celor pasionati de arta fotografica, fie ca sunt fotografi amatori, fie ca sunt profesionisti, indiferent de varsta, ocupatie, statut social, sex sau nationalitate.
Pentru acest an au fost alese urmatoarele categorii de concurs: "Vestigii", "Cultura urbana", "Traditii si obiceiuri romanesti", "Munti de legenda", "Peisaje si figuri monahale", "Orasul meu" si "De ce Romania?", aceasta ultima categorie fiind de fapt chiar tema salonului.
Inscrierile participantilor si a pozelor se pot face pe site-ul revistei Vacante&Calatorii, accesand www.vacantesicalatorii.ro, prin completarea unui formular pana pe data de 28 februarie 2009, dupa care va urma o perioada de prejurizare si jurizare, desfasurata in intervalul 1-15 martie. Expozitia va avea loc in perioada 19-22 martie 2009 iar festivitatea de premiere a Salonului National de Fotografie Turistica pe data de 21 martie 2009, la ROMEXPO, in cadrul Targului de Turism al Romaniei.
Printre membrii juriului se numara si in aceasta editie cunoscatori ai fotografiei, lectori si profesori universitari, precum Laurentiu Damian, Luca - Emanuel Achimm, Cosmin Somesan, Cristian Flueraru si Marcella Dragan.
Va asteptam sa va inscrieti fotografiile pe www.vacantesicalatorii.ro, unde gasiti si regulamentul concursului, alaturi de alte detalii. Mult succes!  big_smile

Last edited by Alex.Filip (05-02-2009 20:20:00)

Offline

 

Board footer

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson