You are not logged in.
Pages: 1
A fost publicat articolul:
Ice Climbing World Cup Busteni 2009 - Viorel Sabo
Feedback pls.
Hmmm... pai eu de unde sa stiu ca tu esti acolo?
Mai Sabina... ce sa zic... imi pare rau ca nu am stiut, ca te agatam si pe tine pe undeva de schelele alea...
Ca pe ala din ultima poza.
Ca pe mine m-au intrebat daca vreau sus si am refuzat gandindu-ma ca nu ar fi bine ca evenimentul sa se incheie tragic... dezechilibram naibii peretele si mai omoram si pe altii... nu numai pe mine.
Bafta!
Last edited by Bodhi (10-02-2009 12:46:28)
Nu am prea inteles de ce ii zice Ice Climbing. Nu vad gheata pe acolo.
Sportul care presupune catararea cu pioleti si coltari pe pereti de stanca sau panouri artificiale se numeste dry tooling, si era foarte la moda acum vreo doi ani.
UN film foarte bun care prezinta sportul se numeste "Fools with tools" si il am pe undeva, dar nu il gasesc pe youtube. La cererea publicului....se rezolva.
@ matei: panourile pentru proba de dificultate au fost acoperite cu gheata la inceput... insa nu a tinut gheata decat la calificari... A doua zi au fost maxime si de 14 grade in zona (poate langa panou nu au fost chiar atat - era plasat mai la umbra (fara sa-l vada soarele) - insa vreo 10 grade tot au fost). Asta e cauza pentru care n-a tinut gheata. Cat despre titlu... na si tu... daca asa se numeste competitia?!?! (cu sau fara gheata)
Bafta!
Pages: 1