You are not logged in.
Pages: 1
A fost publicat articolul:
Praga-n toiul verii - Cosmin Munteanu
Feedback pls.
se vede din poze ca ti-a placut Praga ! Eu una abia astept sa o revad , iar dpdv. fotografic , e o provocare .
Multumesc petru bucuria revederii unor locuri cunoscute , si dragi mie !
3 din poze mi-au '' cazut cu tronc '' , bineinteles , cea cu biciclistul , perechea de pe banca si nostess !
spor !
Praga? provocare? hmmm... mai degraba as zice ca e un "deliciu" pentru un fotograf.
Cosmin, foarte faine imaginile. N-am ajuns inca in Praga, insa stiu deja de ceva vreme ca e musai sa nu ratez.
Bafta!
Last edited by Bodhi (18-08-2009 08:39:28)
Multumesc mult
Mie mi s-a parut destul de usor (poate prea usor) sa faci fotografii ... cateodata prea multa lume deranjeaza (turisti, in principal), da' te obisnuiesti (mai ales cu trezitul, cel putin vara pe la ~4.30-5.00 dimineata). Practic subiectele curg garla iar fotografiile mele (sunt mai multe da' nici eu nu stiui pe care sa le postez) nu exprima nici pe departe potentialul 'fotografic' al orasului.
Dpdv fotografic sau nu, recomand oricui cel putin o vizita la Praga (va stau la dispozitie, pentru cine doreste cu detalii privind cazarea, eventual si transportul pentru cine nu are mijloc de locomotie personal ).
Da , tocmai din cauza acelui '' usor / facil '' in a face poze , Praga reprezinta , in opinia mea , o provocare .
mai ales cand ai experienta unei vizite si cam sti la ce sa te astepti ...
spor !
antiq wrote:
Da , tocmai din cauza acelui '' usor / facil '' in a face poze , Praga reprezinta , in opinia mea , o provocare.
Provocare din punctul de vedere al conditiei fizice.
La multitudinea de subiecte atractive dpvd fotografic, esti cu aparatul aproape non-stop la ochi.
Cand mi se intampla asta incerc sa ma abtin putin si sa ma bucur de locul respectiv si acolo, nu numai acasa in fata calculatorului.
Bafta!
Bodhi wrote:
Provocare din punctul de vedere al conditiei fizice.
... , ma refeream la calitatea pozelor , selectarea subiectelor , lumina , etc , pricepi tu ... si mai ales timp , sa ai vreme de zabovit in asteptatea unui personaj sau a unei lumini mai bune ... de lenevit , e vreme la amiaz !
Merci Codrin.
Pages: 1