You are not logged in.
Frumos articolul . Fotografiile cu bicicleta si leaganul (hinta) mi-au placut mult!
Asteptam partea a doua cand ai timp...
spor.
Super coerenta seriei, chiar mai mult imi palce decat fiecare in parte. O observatie negativa totusi- cainii. Nu ca nu imi plac- dimpotriva-ami adauga si ei ceva la senzatia de parasire. Dar au si un nu-stiu-ce distonant.
Cat priveste istoria in sine- am fost in Italia de curnd si am vazut cat de mult se preocupa italienii de vechile lor sate- chiar asa nesimtiti si lenesi cum sunt (asta a fost impresia mea, imi pare rau pentru italienii de buna credinta dar experienta mea cu ei e ingrozitoare).
Nu stiu insa ce sanse au sa supravietuiasca- e nevoie de forta statului pentru asemenea actiuni, nu tine cu fundatii si atat- cu oricata determianre si bani ar veni- in esenta satul trebuie sa fie locuit si sa fie locuri de munca pe plan local. Altfel...
Cred ca valaorea documetnara a pozelor - din cauza zisa mai sus- este extrem de mare.
Radu, mai mare grija la text. Craciun cu C mic si link-urile alea puse acolo aiurea stricand aspectul. Puteai sa faci o sectiune de resurse sa le bagi acolo. Cu oamenii nu am ce sa-ti reprosez, asa macar mai mergi acolo. Sa faci poze la slujba cand te mai duci daca poti/simti. Cu cartile de cantece. Cu sasii. Vezi tu.
Felicitari. faine pozele, insa nu atat de emotionante ca textul, din pacate. Per ansamblu imi place tare materialul. Lipsesc oamenii, dar zice bine Gelu ca iti ofera prilej sa mai mergi acolo. Simt ca fotografiile puteau fi mai personale, facute mai cu suflet, insa nu-s rele. Cea cu hinta rulz. Bravo.
exista si o Christa
http://www.ziua.net/display.php?data=20 … ;id=215054