![]() |
![]() |
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
![]() |
You are not logged in.
Dupa accidentul lui Matei de acum trei ani si Ana (antiq) a avut un accident oarecum similar in sensul ca a lovit-o o masina pe trecerea de pietoni, pe verde. Va trebui sa se interneze saptamana viitoare sa se opereze. Sa-i uram asadar sa se faca bine cat mai repede. Eu nu prea am poze dragute asa ca va las pe voi sa va exprimati vizual.
Last edited by ggl (28-02-2010 11:04:23)
Ooffff :-(. Sper ca asta sa faca parnaie sincer...
Cum se simte?
Fii tare, Ana! O sa fie bine.
Crick
Incredibil!
Ana iti doresc sa te faci bine cat mai repede si sa uiti la fel de repede de episodul asta.
Cat despre nemernic...
Sa ne auzim de bine si cu bine!
... ce sa mai zic, imi pare foarte, foarte rau
... insanatosire grabnica Ana ... si sa te vad cat de curand cutreierand din nou strazile
Ai grija de tine.
Cum tot e martisorul si primavara sta sa-nceapa.. am scormonit dupa ceva fotografii colorate (e drept ca n-au inflorit inca.. da' .. urmeaza)
Last edited by montecarlo (01-03-2010 12:45:55)
E nasol când se întâmplă așa ceva...
Îți doresc să te faci cât mai repede bine și sper să scapi de toate cele mai repede decât am scăpat eu, pentru că știu cât e de nasol.
Crick, despre pârnaie... poți să înjuri dacă vrei justiția din România, dar nu se va rezolva mare lucru curând. La mine a fost extrem de evidentă vina lui și nu s-a rezolvat nimica. De 2 ani și aproape jumate....
Poze cu flori nu am, dar îți trimit una cu 'ochii' munților Tatra, un loc unde i-aș dori oricui să ajungă.
Ana, imi pare rau sa aud ce ti sa intamplat.
Insanatosire grabnica si .. poate ne vedem, candva , la o tura de pozat!
Apa...
Va multumesc tare mult ca ati fost alaturi de mine , chiar a contat !
Vineri voi afla daca mai trebuie inca o interventie chirurgicala sau am acapat .
Sper ca lucrurile sa mearga spre bine , ca tare mi-e dor de-o pozareala afara ...
Deocamdata nu se prea poate .
Multumesc pentru pozele - martisoare !
Sanatate maxima sa aveti si lumina faina !