You are not logged in.
A fost publicat articolul:
One day ... - Cosmin Munteanu
Feedback pls.
M-am uitat de mai multe ori la articol , pana la un moment dat pot sa-l ''citesc'' , apoi povestea devine oarecum confuza pt. mine .
De la poza cu umbrele de fast food , ma poticnesc ... se pierde mesajul , poate pt. tine e clar , fiind o etapa arhicunoscuta a zilei . Eu nu o inteleg .
Asa ca da un hint , pls !
fain...mie-mi place si-l vad ca povestea unei zile...incepand de la primele raze ale dimineatii, continuand cu orele de servici, caldura naucitoare, care te apasa, apoi micile placeri care-ti ataaa cu viclenie gandurile...declaratii, dorinte...repetitii...Poate nu e neaparat asta mesajul tau, dar eu asta citesc in succesiunea de imagini...
Imi place mult, mult de tot articolul...chiar si asa fara cuvinte!
Felicitari Cosmin!
va multumesc :-)
.. asadar .. dupa cea cu fastfood :-)
.... intoarcere-acasa... oboseala, dezamagire, ganduri de la dicutia de cu o seara inainte
.... o tigara-n drum.. la o bodega... s-o
.... bautura
.... iarasi.. treptele spre casa..
... un fel... de premonitie ....
... un biletzel
.. s-o ultim 'te pup'
.. o amintire ....
..... the end
dar pana la urma e la nivelul privitorului sa le interpreteze asa cum doreste. Mi se pare mai ... interesant, creativ... aaa... imi plac lucrurile care dau de gandit, reflectat :-)
Mie personal imi place stilul asta, iar pozele cu atat mai tare.
Fiind vorba de preferinta personala, nu as indrazni sa comentaez mai mult decat ca imi place imens simplitatea lor sugestiva.
Nu m-am caznit sa le vad in serie, ca pe o poveste, pentru ca mi se pare ca si-ar pierde din farmec (pentru mine).