![]() |
![]() |
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
![]() |
You are not logged in.
Stiam imaginile :-). Frumos joc.
Bine ai venit!
Frumos rau verdele.
Ma baga putin in ceata insa ruperea de ritm cu alb/negru de la sfarsit...
toate pozele sunt nu doar frumoase ci si gandite, migalite... cele verzi sunt de-a dreptul superbe, cele alb negru, desi nu au un impact vizual asa de mare au parca un mesaj mai profund. imi plac tare mult.
dar asa cum zicea si docman in alta parte nu sunt o serie ci 3 serii, iar textul "albastru" face ca lucrul asta sa fie si mai evident. pozele cu cer se potrivesc de minune cu textul, dar la restul e mai greu sa faci legatura.
Multumiri tuturor pt cuvinte
Crick,thanks
hollow,stiu,stiu,mi-a mai spus cineva de aici acelsi lucru );avand in vedere ca am postat aceleasi imagini si la tema de studiu,am zis sa merg pe aceeasi poveste;
degetica,cu cea mai mare placere;imaginile fac parte din 4 asa-zise sedinte foto desfasurate de-a lugul a 2 saptamani,de obicei la sfarsitul saptamanii;
Cele cu domnisoara cu rochie verde sunt realizate intr-o gradina foarte draga mie,de unde am multe amintiri din copilarie;ne-am jucat,cu grija,astfel incat sa nu atragem prea mult atentia (cam greu avand in vedere trepiedul mare+baloanele colorate+rochia ei verde si rochia mea rosie )
Cele cu reflexiile sunt autoportrete realizate in geamuri sparte gasite langa gradina precedenta;a doua zi,nu mai erau;
Cea cu umbrele are o poveste mai aparte;era o dupa-amiaza frumoasa in care imi facusem planuri cu o prietena sa mergem pe terasa unui bloc din Stefan cel Mare,la etajul 11.Zis si facut.Dupa ce prietena si-a pus poantele(de fapt,asta era intentia noastra,sa facem niste poze cu poantele pe marginea terasei:D )si un film cu zenitul,mi-am invns usoara frica de inaltime si am urcat pe niste scari destul de primitive pana am ajuns langa reclamele de pe bloc,adica chiar la marginea terasei;am terminat filmul si am trecut pe digital;
Ea s-a urcat unde eu nu indrazneam sa ma urc si,intr-o pauza,am facut poza cu umbrele-soarele deja apunea,iar umbrele noastre erau proiectate pe un zid;
amelie,cum ii ziceam si lui hollow,stiu ca cele alb-negru nu-si prea gasesc locul in serie,am ales totusi sa le las;sunt constienta ca pare divizata povestea,nu am vazut-o asa prima data fiind vorba de momente care pt mine au un numitor comun;mi-am primit urecheala )
msdan,multumesc frumos
chiar nu am vrut sa sune a urecheala, pozele sunt tare faine si textul la fel... dar textul se leaga de o anumita culoare, care nu e dominanta in imagini. cand am vazut prima data pozele, desi povestea parea tot divizata, numitorul comun exista pentru mine: erau senzatiile tale, si nici o persoana normala nu simte liniar
...
) amelie,ma refeream la alta urecheala
sunt deosebite. imi plac mai mult cele AN, culmea! desi iubesc colorul. imi plac mult-mult si cele color, dar parca in cele AN ma regasesc... cu uimire
pe mine una ma inspiri foarte mult, de cate ori ma uit in galeria ta, imi vine sa-mi iau aparatul sa ma 'esprim' si eu un pic
ps: le stiu si pe cele cu poantele, bine ca am aflat si povestea!
dada,multumesc frumos,inseamna mult pt mine sa stiu ca inspir pe cineva
cele cu poantele pe terasa nu le-am postat inca nicaieri-de-abia azi le-am scanat-cele pe care le stii sunt facute pe teren sigur ,in Circului si intr-un apartament gol din aceeasi zona;
pe viitor,poate scriu-si sper chiar sa "scriu"-un articol despre balet,un subiect foarte drag mie