You are not logged in.
Monosemantice... dap... evident...
Asta a si fost intentia... pana la urma a fost prima mini-iesire cu el si am vrut sa "abuzez" cat mai mult de diafragma deschisa.
Bafta!
Merci Sabina.
Fericit nu cred ca ma poate face aparatul insa ma bucur ca-l am... e cu totul altceva.
Bafta!
Ma bucur ca-ti plac...
romescu wrote:
PS: Cine este "EL"?
Care el?
Bafta!
sa-l stapanesti sanatos
hollow wrote:
sa-l stapanesti sanatos
Merci.
@ romescu: obiectivul e cel de 50mm f1.8. Vezi ca imaginile mai au exif-ul atasat.
@ codrin: merci. Cu LB... inca nu stiu... mai vad eu...
Bafta!
felicitari ! sa te bucuri de el ...si acu la treaba ! s-a incheiat pauza!
Merci Ana, merci Alex.
PS: who else knows?
Bafta!
sa-l stapanesti sanatos... isi face treaba! mi-a placut ideea de sete de DOF, am trait si eu intens sentimentul!
amelie wrote:
sa-l stapanesti sanatos...
Merci.
mi-a placut ideea de sete de DOF, am trait si eu intens sentimentul!
Asta imi lipsea parca cel mai mult... Am exagerat poate cu termenul de "sete" insa fum fara foc nu iese...
Bafta!
Salutare!
Sa-l stapanesti sanatos!
Cred ca toti, care au aceasta pasiune, au trecut cel putin odata prin aceasta "sete de DOF". Uneori e cam mult, uneori e cam putin...echilibrul acestui DOF sta intr-un zambet, atunci cand te uiti la rezultat.
Si eu mi-am schimbat aparatul (ma asteapta acasa) si stiu cum este sa ai aparatul stricat; bine, al meu nu e totalmente stricat, doar un miliard de fire de praf pe senzor, care nu ies cu nimica din dotare .
Numai bine!
Tzitzi wrote:
Sa-l stapanesti sanatos!
Si eu mi-am schimbat aparatul (ma asteapta acasa) si stiu cum este sa ai aparatul stricat; bine, al meu nu e totalmente stricat, doar un miliard de fire de praf pe senzor, care nu ies cu nimica din dotare .
Merci si iti urez atunci acelasi lucru.
Cu D50-ul poate reusesti fie prin curatare mai amanuntita (cu solutie... si vezi ca trebuie sa cam faci cateva repetari... unii sterg de 5-10 ori pana sa termine de curatat) fie il duci la un service... de-acuma este si la noi...
Bafta!