You are not logged in.
8 Decembrie: prima zi "publica".
Site-ul e foarte tanar, are doar 2 zile, azi abia a devenit accesibil cu adresa directa.
Ce dorim: informatie. Utila.
Impartirea e simpla zicem noi:
articole - unde sa putem schimba idei
tutoriale - unde sa invatam (nu neaparat tehnica)
resurse - de unde sa centralizam adrese si date
galerie (momentan in lucru) - unde vom putea posta imagini
si bineinteles forumul unde informatia va curge mai repede.
Ce dorim: sa facem o comunitate inchegata. Regulile sunt simple si clare zicem noi: Fiti cuminti. Atat.
Depinde de voi ce aducem util, ce strangem util.
Ce oferim:
- respect
- o interfata unde sa putem posta rapid informatiile oferite de voi
- dreptul de proprietate intelectuala va ramane exclusiv
- fara publicitate
Cam atat. Speram sa fie ceea ce ne-am dorit cu totii: o comunitate.
Succes
Poate asta ar fi trebuit sa fie primul post, dar m-am luat cu altele...
In fine... in primul rand as dori sa felicit realizatorul/ii site-ului, a iesit o treaba excelenta, exact cum a fost gandita de la inceput. Totul s-a petrecut mai repede decat as fi sperat.
Merci.
Bafta!
In sfarsit un forum foto pe care nu mi-e teama sa scriu si sa postez poze.
:-)
Credeam ca forumul asta este altfel, dar vad ca este plin de moderatori.....
Last edited by loock (11-12-2006 01:16:56)
Este altfel pentru voi, o mina de oameni, care sinteti si moderatori. Am facut si eu gresala de a ma baga intr-o discutie la inceput, bineinteles ca s-a rupt firul dialogului la mine, pierdusem din vedere acest aspect - ca nu plecam toti de la zero. A trebuit sa-mi sterg aprecierea respectiva, mai dureroasa e ignoranta decit singuratatea.
Succes pe mai departe.
Tavi, te referi cumva la prima ta postare, pe care ai sters-o?
Nu am fost atunci pe faza(aka online) ca sa iti raspund imediat...plus ca m-am simitit si putin aiurea sa raspund la fiecare in parte, de parca as fi fost la Oscar:)
Te rog sa te simti acasa aici. Hm...nu te rog, the lady demands!!
Tavi, acest site si forum a plecat de la zero. Si noi odata cu el. Va merge mai greu la inceput insa ai sa vezi ca pe parcurs rotitele se vor descalci si situatia va fi alta. Moderatori-nemoderatori toti avem ceva de zis. Chiar daca se intampla ca nu intotdeauna sa primesti un un feedback, asta nu inseamna ca nu ai fost luat in seama, sau mai rau, dat cumva la o parte. Eu zic ca ar fi cazul sa asculti de degetica... nu o cunosc personal... da' daca ea zice ca it demands...
Bafta!
Da, am inteles degetica , nu cred ca voi putea sta fara sa mai zic nimic.
Chiar daca sint mai emotiv, fapt pentru care nu sint cel mai bun albitru, ma voi stradui sa fiu cit mai corect.
Mai spun de pe acum, ca nu voi incepe cu formulari de genul "parerea mea", e de inteles ca ideeile scrise de mine sint trecute prin filtrul mintii mele si nu vreau sa i le impun nimanui.
Chiar daca printre noi mai sint si profesionisti, aici pe site cred ca avem toti drepturi egale la exprimare, bineinteles sa fim cumintei .
Un singur lucru vreau sa clarific: sper ca pe mine nu m-ai trecut la profesionisti , cel putin nu la fotografie!!
In calitate de compozitoare cu patalama, sunt aici ca sa invat sa ma uit prin obiectiv
degetica wrote:
Un singur lucru vreau sa clarific: sper ca pe mine nu m-ai trecut la profesionisti , cel putin nu la fotografie!!
In calitate de compozitoare cu patalama, sunt aici ca sa invat sa ma uit prin obiectiv
Am aflat ca esti de profesie compozitoare.
Prin amatorism insa, nu se intelege o slaba pregatire, un amator poate fi mai bun decit un profesionist, doar ca nu cistiga bani din ceea ce face.
De exemplu am o mare admiratie pentru jucatorul de golf Bobby Jones, un mare caracter al anilor '20, el s-a limitat doar la statutul de amator, dar i-a "spulberat" pe profesionistii vremii (a fost si un film despre el).
Last edited by Tavi F. (12-12-2006 10:28:45)
Da, ar fi o idee, o sa ma gindesc, daca obtin ceva, va anunt.
Can lucram mai demult intr-un minister, prima intrebare pe care o punea ministrul cand vedea un document era "Cine plateste?".
Asa si eu - hei- nu-i nimic comercial pe aici: bannere, magazine, etc.. Ca pasiune-pasiune, dar mentienrea unui site si a unui forum totusi costa...
No offence , plz... (vreau doar sa fiu de ajutor, spunind ca as intelege sa fie si bannere pe aici, n-ar fi o problema)
Sa-mi dea si mie o butelie...:-))))
Serios acum , am vazut ca Jurnalul National a capatat asa o preocupare pentru foto -bine de stiut as zice.