Prima pagina

Forum Fotomozaic / Workshopuri de fotografie si pictura in 2010 cu www.Arta-inramarii.ro

Forum Fotomozaic

You are not logged in.

#1 20-01-2010 12:18:20

arbexartdecor
Boboc
Registered: 22-05-2008
Posts: 4

Workshopuri de fotografie si pictura in 2010 cu www.Arta-inramarii.ro

www.Arta-inramarii.ro propune in 2010 pasionatilor de pictura si fotografie workshopuri  de initiere si de aprofundare,  in doua dintre cele mai pitoresti locatii din tara: Maramures si Brasov.
      Conceptul de la care am plecat este sa oferim intotdeauna participantilor la workshopurile noastre un cadru relaxant, de educatie non-formala, astfel ca activitatile practice propuse se vor desfasura in mijlocul naturii, in locatii care sa ne ispiteasca cu frumusetea si puritatea peisajelor. Important, la workshopurile noastre poate sa participe orice persoana, indiferent de varsta si de nivelul cunostintelor in domeniu. Astfel, pt cei care doresc sa se initieze, recomandam participarea la workshopurile din Maramures - de pictura ( 26 iulie- 1 august) sau fotografie (2-5 septembrie), iar pentru aprofundare am conceput workshopurile din jud. Brasov – cel de pictura (28 iunie- 4 iulie) sau fotografie (28 – 31 ianuarie) . Detalii despre aceste workshopuri si despre cum puteti sa va inscrieti gasiti pe site la sectiunea Evenimente.
Cu aceasta ocazie anuntam ca pentru workshopul de fotografie de la sfarsitul acestei luni se mai fac inscrieri pana pe 20 ianuarie, in limita locurilor disponibile care sunt afisate pe site.

      www.Arta-inramarii.ro isi propune,prin proiectele create, sa contribuie la stimularea si dezvoltarea interesului pentru pictura si fotografie. In acest scop, o latura adiacenta activitatii principale o constituie crearea acestor evenimente: workshopuri de pictura, fotografie pentru cei care-si doresc sa-si dezvolte aceste hobby-uri, precum si expozitii de pictura si fotografie pentru artistii profesionisti sau amatori.
      www.arta-inramarii.ro este un proiect creat de sc Arbex Art Decor srl, firma care are ca activitate principala confectionarea de rame la comanda pt tablouri.

Offline

 

Board footer

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson