You are not logged in.
Pages: 1
senzational !
pe bune senzational !
excelent !
bravo copiilor !
impresionant! pe bune, sunt multi fotoreporteri carora nu le-ar fi dat prin cap sa faca un asemenea reportaj! BRAVO! asteptam continuarea!
Last edited by amelie (19-04-2007 08:57:42)
Ha! Excelent!
Felicitari. Cand mai trec prin tara pun un aparat la bataie pentru club.
:-).
Multumesc in numele copiilor care micutii de ei au cam 17-18 ani asa... Oricum cred sunt bucurosi sa se vada online si chiar laudati si cu totii din miniclub vor dori si mai mult sa desluseasca bucuria fotografierii...
Am facut si eu parte dintr-una din echipe (fiind cartierul mai periculos am ales sa-i pun in echipe de cate 2) si am gasit unul din subiectele comune: altii copii ) shame on me....
edit: deci fac pe mine de ras de fiecare data cand ma uit la portocala aia care capseaza bilet ca un bun cetatean )
Last edited by sato (19-04-2007 12:36:31)
fain, dom'profesor, jos palaria.
vine si continuarea, da?
acum cand am aflat varsta "copilasilor" imi permit sa remarc ca pozele sunt usor tendentioase: portocalul are codita, prietena lui nu!
totusi... nu am inteles prea bine finalul povestii (de asta am simtit nevoia sa ma mai uit odata): s-au dus la iarba verde dar de ce apare si un servetel? e un fel de patura?
si "copilasii" de ce nu se inscriu pe forum sa raspunda si ei
asta cu codita n-am observat-o....
si eu m-am intrebat de finalul povestii...insa ei s-au jurat ca povestea s-a terminat cu un picnic....si aia da e patura...
:"> nu ma asteptam la asemenea reactii .. sau mai bn spus .. la atatea .. ce sa zic .. sunt chiar rosu la fata .. aaa .. dak tot ati amintit de "codita" .. eu unul m-am gandit k are alt inteles .. ceva ce l-ar defini mai bn ca mascul .. va las sa ghiciti ce anume :"> )
heeeeeeeeeeey :">:">:"> multumim ^^ ^^ ma gandesc serios la o continuare si..cu aceasta ocazie as vrea sa`i multumesc si aparatului meu:) si cele mai multe multumiri se duc cu o viteza ametitoare catre domnul profesor ^^ thank you all ><><
[un sentiment mai mult decat placut cand cineva iti apreciaza mica munca ^^]
copilasi,
sa va spun o poveste. Ca in orice poveste, e un capcaun. Capcaunul asta nu suporta semnele zambarete. Altfel incepe si se supara.
Accepta seriozitate si munca serioasa.
Ca sa traiti pana la adanci batraneti trebuie s-o tineti tot asa. Dar serios.
la 17 ani inca zimbesti mult si frumos la bucuriile care te napadesc.
mai incolo ...
iar capcaunii or fi fost si ei cindva copii, nu?
Semenele alea inlouiesc "limbajul corpului/fetei". Sfatul meu de forumist batrin este sa fie neaparat folosite, ca risti sa fii inteles aiurea fara ele, dar nu exagerat, ca pe urma nu mai itnelege nimeni nimic.
Trebuie sa sustina cuvintele, nu sa le inlocuiasca. Parerea mea... :-).
semnele alea .. emoticoane .. smilies .. libera exprimare .. cum vreti sa-i spuneti .. asta e parerea mea ..
ook .. oricum nu am zis cu rautate .. mi-am exprimat parerea numa ..
ok..i`m sorry[i'm a maniac].nu mai fac.promit
:-))))))))))
Frumoasa povestea.Partea urmatoare va rugam , daca n-o fi cu suparare!
Felicitari!
Sato , poate ar fi bine sa punem mana de la mana ,sa adunam niste fonduri pentru dotarea clubului .Daca convine ideea , ajut cu placere.
spor.
Pages: 1