You are not logged in.
cam ce a ajuns actualmente fotografia de sport.
Tendinta spre "live" face din fotografie doar un mic inceput al unui flux enorm:
http://www.microsoft.com/prophoto/artic … lfour.aspx
serie de 3 episoade.
mda... eu as zice ca trebuie separata aceast gen de foto, aproape exclusiv in scop de informare, de fotografia de fotoreportaj, chiar profesionista, in sensul ca prima doar reda ce se petrece, in timp ce a doua mizeaza pe transmiterea impresiilor fotografului.
alea da scule domne...
no, acu pe bune, pe "regizorul" trebii asteia il vad ca pe un tip pretty smart...
revin. am re-recitit
sincer, am inteles ceva care pare atat de straniu incat acum sunt convinsa ca n-am inteles bine. de asta mai bine nu mai comentez. poate cineva sa faca un scurt rezumat?
scuze... apoi va zic si ce intelesesem eu
Last edited by dada (12-09-2007 21:31:45)
eu mi-am programat cuptorul cu microunde sa citeasca si sa comenteze el pozele alea. Ca, pentru el, sunt de familie...
well, now this was totally off topic? Or am I wrong? )
dada , e o chestie mult prea complicata ca sa o intelegi, in afara cazului in care domeniul tau are tangenta cu tehniica.
Pentru mine termeni ca Isilon Cluster, CAT 5, firewire, Active Directory, dedicated network si alte alea , sunt termeni la ordinea zilei. Pentru altii probabil ca sunt pura fictiune
In principiu, tot setup-ul ala de camere si lumini e facut sa reactioneze automat si concomitent (toate fac poze deodata), dar reactioneaza cand vrea fotograful. Practic, fotograful are camera lui, si alege momentul in care sa faca poza, si restul setup-ului se sincronizeaza. Partea cu transmiterea datelor and stuff e cumva umplutura, se poate face in 1000 de feluri.
Sa nu uitam ca domeniul incepe cu microsoft.com, deci in principiu articolul e o reclama la tehnologiile M$shit . Sarind peste asta, its a helluva setup
merci matei, deci nici in romana n-as fi inteles.
mai bine nu va zic ce intelesesem eu, e si mai complicat... poate dau idei altora lol oricum, tot in sfera 'matrix' ma invarteam
acuma pot sa scuip?