You are not logged in.
George, filmul ăla "special" pare interesant. Ne poţi spune mai multe despre el?
Se găseşte pe piaţă, sau e unul dintre brevetele tale? Developarea este şi ea "specială"?
Imi pare rau de intirzierea cu care revin, dar catelul care mi l-am adus acasa seamana foarte mult cu cel de la Germanos care vrea tot timpul la plimbare.
Mai multe amanunte pe care mi le cereati le gasiti aici :
http://membres.lycos.fr/georgegrosu/11% … olutie.htm (folositi Explorer navigator pentru ca este posibil cu alti navigatori scrisul sa nu fie plasat corect). In legatura cu imaginile de aici (fotografiile pe hirtie sa le puteti vedea la Digital Media Photo - d-nul Badea) incepind cu luna martie deoarece deabea ieri am gasit o singura rama de 40 x 50 cm (sper sa fie buna) si sper sa termin si ramele pentru diapozitive de confectionat.
Multumesc,
George
george, daca oferta facuta lui loock mai este valabila si pentru alte persoana, as testa si eu filmul tau sau tehnica ta de developare
ps. din pct de vedere al localizarii, cred ca ma calific
Sigur ca propunerea facuta pentru loocck era una generica (eu nu il cunosc) si nu aveam o persoana in vedere decit sa gasesc pe cineva cu care sa pot colabora bine. Eu dau filmul, vreau ca fiecare fotograma sa aiba un clin de expunere de cel putin 3 pozitii si eu developez filmul. Musai sa am 4 expuneri cu scala de griuri (o am eu).
Astept raspuns la rgeorgeg@yahoo.fr .
George