You are not logged in.
Buna ziua, sunt Geamba " Andrei Geambasu, nou pe forum, nu sunt bun la fotografie, dar sunt pe drumul cel bun, pentru ca acolo vreau sa fiu.
Vreau sa fiu membru al acestui forum, pentru ca va priviti inte voi, ca membri ai unei familii, cel putina asa simt,a sa reiese din limbajul vostru.As fi mandru sa va fiu coleg, si poate in timp mai mult decat un coleg...
Nu stiam unde sa pun topicul asta, asa ca l-am pus aici. Nu mi s-ar fi parut normal sa nu ma prezint intai si sa spun ce caut aici si astea.
Ziua buna' !
P.S. Mi-a placut solidaritatea de care ati dat dovada cu Domnul Matei...
Bun venit si mult spor la fotografiat
Multumesc! Asemeni!
Bineinteles ca iti dam voie. E liber pentru oricine.
Atat timp cat nu ii deranjezi pe ceilalti esti binevenit pe aici.
Spor la poze si speram sa vedem si noi cate ceva de pe la tine.
Unde trebuie sa postez ?
Mentionez sunt extrem de foarte incepator... si folosesc telefonu ( 2mpx) din dotare ca sa-mi satisfac ardoarea dea prinde cadre pe oriunde merg.
Buna Andrei si bine ai venit.
Unde trebuie sa postez ?
Ce anume vrei sa postezi? Daca te referi cumva la imagini, avem sectiunea "Imagini si Estetica imaginii" acolo poti posta imagini saptamanal in sectiunea "Expune o imagine pentru comentare" sau daca ai ceva care sa se incadreze in tema saptamanala poti inscrie imagini si la "Tema saptamanii". Deasemenea daca vrei poti scrie articole in sectiunea "Articole".
Bafta!
Salutare ! Multumesc multumesc ! Hai sa fie intr-un ceas bun )
Geamba wrote:
Unde trebuie sa postez ?
Mentionez sunt extrem de foarte incepator... si folosesc telefonu ( 2mpx) din dotare ca sa-mi satisfac ardoarea dea prinde cadre pe oriunde merg.
super. pozne cu telefonul, d900 poate? sau macar ceva k750?. "i" bineinteles. oricum ar fi, keep up the good work.
Last edited by cristif (10-03-2008 19:33:57)