You are not logged in.
Pages: 1
A fost publicat articolul:
Obiectivul din kit - Cosmin Munteanu
Feedback pls.
Cosmin, te felicit pentru articolul asta si vreau sa subscriu in totalitate la ceea ce ai scris aici.
Parerea mea personala este ca pentru probabil peste 95% dintre noi, un entrylevel DSLR cu obiectivul de kit, trepied si poate un obiectiv dedicat acolo unde este cazul (macro, tele, wide...in functie de pasiunea fiecaruia) este tot ceea ce avem nevoie. Am avut norocul sa pot folosi cele mai bune zoom-uri intre 12-200 si am avut un noroc si mai mare ca mi-am dat seama ca nu am nevoie de ele si ca un megazoom (da, mult hulitele megazoom-uri :-)) este tot ceea ce imi trebuie. Ba nu, mint...pentru placerea si distractia mea mai am si un Lensbaby cu accesoriile aferente!
numai bine!
Codrin
Last edited by codrin_l (22-01-2009 20:26:55)
Cosmin intradevar bine punctat.
Eu as mai adauga urmatoarea parere (nu-i pot spune sfat):
Daca nu stii ce obiectiv sa iei pentru inceput, ia un fix de 50mm (f1,8 - ca e eftin si bun) si-ti va spune el dupa ceva vreme.
Bafta!
degetica wrote:
sau si mai bine, un 35
Mda... insa e cam de 3 ori mai scump...
Multumesc.
degetica wrote:
sau si mai bine, un 35
Asta doream sa adaug si eu
degetica wrote:
Bodhi, la Nikon asa o fi, la Pentax e doar cu 20 de euro mai scump 35-ul clasic, cel cu f2 (deocamdata, pret focus94).
My bad...
Sau nu?
Oricum nici nu mi-a trecut prin minte ca ar putea fi altfel decat precum la nikon... Asta inseamna sa te bagi cu adevarat intr-un sistem... cu atata devotament...
Bafta!
Pages: 1