You are not logged in.
A fost publicat articolul:
Dialoguri albastre - Ana Tosa
Feedback pls.
+++ ante-penultima.
Pe minus? Cadrul de care pomeneam mai sus se distinge prea clar de celelalte. Concluzie? o tragi tu cu siguranta.
Bafta!
foarte frumoase.
desi putin derutant ca serie, pentru ca "dialoguri" presupune de la doi participanti in sus, ori sunt cateva cadre cu elemente singulare.
spor
Viorel , la cadrul respectiv , greseala am facut-o in momentul in care am redimensionat pozele pentru postare pe forum , si nu am observat-o atunci ... , da am tras concluzia - in rest cadrul nu se distinge de suratele lui .
Cristi , elementele singulare mie mi s-au parut a fi umpic mai tacute , in dialogul respectiv , asa am interpretat eu , poate am gresit .
Multumesc de trecere . Spor si lumina buna sa aveti !
antiq wrote:
Viorel , la cadrul respectiv , greseala am facut-o in momentul in care am redimensionat pozele pentru postare pe forum , si nu am observat-o atunci ... , da am tras concluzia - in rest cadrul nu se distinge de suratele lui .
Ce-am vrut eu sa zic si ce-a ajuns la tine...
Eu ma gandeam la ceva de genul: Mi-a placut mult ante-penultima dintre imagini si prin faptul ca mie imi pare ca se distinge prea mult de celelalte (fiind mult mai buna in opinia mea decat restul) am incercat sa-ti sugerez ca restul cadrelor nu se ridica la nivelul acesteia si ca poate erau suficient mai putine si de impact mai mare. As mai adauga cadrul 4 de exemplu...
O sa incerc sa fiu mai putin succint data viitoare.
Bafta!
hm , daca tu zici , asa o fi ...
eu ma refeream la diferenta de culoare a pozei respective fata de celelalte , care e f vizibila .
( fiecare cu ce-l doare )))
Am sa tin seama de sugestii pe viitor , multumesc !
Spor !
antiq wrote:
eu ma refeream la diferenta de culoare a pozei respective fata de celelalte , care e f vizibila .
Mi-am dat seama.
Culoarea chiar nu mi-a atras atentia in mod deosebit. Parte intradevar putin prea saturata... insa atat.
Bafta!
Sunt cateva faine.
Dupa cum s-a mai spus, ante-penultima. Si a treia imi mai place mie.
Dar, exact cum zicea Bodhi, sunt cateva care nu imi spun absolut nimica. Cred ca puteai sa reduci seria la vreo 5 cadre dintre cele de acolo.
Offtopic: Chiar ma gandeam ieri sau alaltaieri cum ar fi sa merg la barcile alea cu un cleste "Gura de lup" si sa tai singurul lant cu care sunt legate toate, apoi sa le dau drumul sa pluteasca aiurea pe lac.
Da Matei , asa ar fi trebuit , sa fie o serie de maxim 5-8 poze . Dar cand te loveste subiectivismul , cauti si parerea celorlalti .
Si o vrei sincera ... asa ca va multumesc mult !
Sabina , s-a notat ! - si inteles ))
Felcitari si de la mine