Prima pagina

Forum Fotomozaic / Interviuri - Alex Radu

Forum Fotomozaic

You are not logged in.

#1 26-06-2011 12:51:12

docman2
nebunu furios
Registered: 06-12-2006
Posts: 1037
Website

Interviuri - Alex Radu

A fost publicat articolul:
Interviuri - Alex Radu
Feedback pls.

Offline

 

#2 30-06-2011 03:27:23

codrin_l
blurry
From: Arad
Registered: 28-01-2007
Posts: 346
Website

Re: Interviuri - Alex Radu

Probabil ca ceea ce o sa scriu aici se potriveste mult mai bine la 'Feedback necesar', nu stiu sigur, in fine...eu cred ca asta este ceea ce lipseste aici (pe site), articole ca asta, care, aproape fara cuvinte, sa spuna asa de mult, intr-o joaca, sa iti faca pofta sa iesi sa pozezi, sa te faca sa vrei sa vezi, sa te faca sa vrei sa simti fiecare declansare. Alte lucruri care lipsesc (poate) un timp de raspuns mai scurt si poate...o implicare mai mare din partea tuturor, subliniez asta, tuturor, cateodata am impresia ca fiecare spune cate ceva fara sa astepte vreun raspuns (nu ma refer strict la fotomozaic) si din pacate lucrul asta duce la punctele alea de suspensie care acum inlocuiesc dialogurile adevarate. Nu este vorba despre politete in a raspunde, ci despre NOI, asa cum suntem sau asa cum speram sa fim.

docman2, in afara de faptul ca toate imaginile din articol sunt foarte aproape de inima mea, trase pe film sau nu, sincer le vedeam mai clar in alb negru, dar asta este un detaliu si probabil ca sunt si foarte subiectiv.

Multumesc mult!

Offline

 

#3 30-06-2011 12:44:23

ggl
Leica skeptic
Registered: 06-12-2006
Posts: 342
Website

Re: Interviuri - Alex Radu

Eu cred că n-ar trebui să le numim articole ci galerii, serii, albume sau altfel (poate aveţi voi o idee mai bună). Un articol are un subiect, un text la subiect, un cap, o coadă. Un articol e prin excelenţă o expunere scrisă. Fotografiile sunt folosite doar īn scop ilustrativ pentru a completa expunerea scrisă. O īnşiruire de fotografii cu sau fără legende sau texte poetice īntre ele nu constituie un articol. Mă fac şi eu vinovat de aşa ceva, deci nu este un reproş ci o simplă observaţie declanşată de comentariul lui Cordin. Prin urmare consider nepotrivită denumirea de "articol" pentru īnşiruiri de imagini şi text fără cap şi fără coadă. Īntrucāt avem multe astfel de articole, propun īnfiinţarea unei categorii separate.

Legat de articolul īn cauză, n-am īnţeles legătura dintre titlu şi imagini sau īntre imaginile individuale expuse ca şi serie unitară. Īmi scapă acea idee comună care ar trebui să le lege īntre ele.

Last edited by ggl (30-06-2011 17:40:27)

Offline

 

#4 01-07-2011 11:50:49

docman2
nebunu furios
Registered: 06-12-2006
Posts: 1037
Website

Re: Interviuri - Alex Radu

Multumesc de feedback si ma bucura sa vad ca te-am facut sa zambesti intr-o zi.

@ggl,

sunt perfect de acord. Toata lumea a facut remarca asta.
Ca sa ma scuz, pentru mine tema de studiu a fost un pretext sa ma reapuc de o pasiune veche, in ciuda unor evenimente recente in viata mea (din titlul articolului) care mi-ar fi justificat faptul ca din cauza altor prioritati puteam foarte bine sa fac altceva.

As prefera (si indic direct) oameni care-si infrang slabiciunile si inertia cotidiana, se lupta cu timiditatea si isi expun "o galerie" (sau "un articol"), putin important numele, celor care vizualizeaza rapid ceva si apoi dau un feedback de cele mai multe ori benefic, uitand insa ca pot ei insisi sa-si mai scoata aparatele din cui. Multi dintre cei de pe aici au ceva de spus prin imagini, cu toate astea n-o fac si prefera sa-si care zilnic cotidianul ca stigmat.

Implicit, va reinvit, scapati de slabiciuni, scapati de timiditate si apasati pe butonul ala de sus "contul meu, publica". Mai departe cred ca e evident. Cu sau fara text.

Offline

 

#5 01-07-2011 13:20:25

Bodhi
&nbsp
From: Bucuresti Romania
Registered: 07-12-2006
Posts: 1366

Re: Interviuri - Alex Radu

Ultima...
Desi poate prea explicita... imi pica mie bine acum, la momentu' asta.

Per ansamblu, cred ca e un musai sa tragi la jug cu noi toti aici. big_smile
In rest nu zic nimic, ma bucur doar sa privesc.

Offline

 

Board footer

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson