You are not logged in.
Salutare,
M-am gandit sa va informez mai intai asupra faptului ca ma hotarai sa lucrez la un articol cu fotografiile castigatoare de la tema zilei pe 2011. As vrea totusi sa stiu daca v-ar deranja afisarea imaginilor in articol.
Doar o exceptie va fi, dat fiind faptul ca Anana vad ca a sters fotografia cu care a castigat.
Idem voi lucra la unul cu cate o fotografie din temele de studiu.
Merci si astept pareri, comentarii, idei :-)
Last edited by montecarlo (06-03-2012 00:01:25)
Thumb's up!
Eu n-am cāştigat nimic, deci sunt de acord.
Ar fi culmea ca după ce ai cāştigat 50 de euro să refuzi. Dar este posibil. Puteţi īnsă specifica īn regulament că: Toate imaginile participante la concurs vor putea fi folosite īn scop necomercial pe site-ul Fotomozaic pentru a ilustra articolele legate de concursurile organizate, precum şi diverse tutoriale. Sau ceva asemănător.
Last edited by photochrom (07-03-2012 13:20:31)
eu as propune ce am zis si mai demult: nu va sfiiti sa puneti voi articole despre cum ati facut anumite imagini (iluminare, focala, compozitie).
De multe ori pare banal, de invatat insa va garantez ca vor invata multi.
Un cuvant de multumire celor care dau "report spam".
S-a umplut de jeguri (ca alt termen n-am) care isi fac cont sa puna link la diverse produse farmaceutice.
Dat fiind sistemul de inregistrare, nu au cum sa fie scripturi automatizate. Sunt oameni in spatele acestui gen de imbecilitate.
Inutil de zis: nu dati click pe linkul respectiv si stati linistiti ca ii ard pe banda rulanta.