You are not logged in.
Faine pozele, faina povestea. Insa un pic cam trista parca? Asa sunt toate in care distanta intervine intre noi si cei dragi, iar majoritatea cuvintelor sunt la passé composé...
Si eu ma indrept spre despartirea de un prieten drag si poate de aia mi se pare....
Last edited by sato (05-04-2007 06:41:46)
La multi ani, Sore!
Nu voi uita niciodata sunetul duios de pe varf de munte :-D
Cu dedicatie de la multi ani, muntii tai.
P.S. Nikonu inca traieste si face poze peste tot. Cam tot ce am postat aici cu el sunt facute.
Multam!
frumos cadou!
la multi ani si din partea mea.
si, daca adi sorescu e de vina ca exista docman, un car de multumiri peste urarile de viata lunga
Un text scris cu caldura despre prietenul care a deschis mai larg poarta spre lumea imaginilor.
O urare care vine din adanc.
Daca ar fi sa va citez clasicii in viata, nu e chiar sharp, dar are multa poezie si sentimente reale.
Sa va traiasca prietenul. La multi ani !
Ba Alexe, merci, insa hai sa fim corecti .
Atunci ne-am intors pt ca dadusem cu ceva timp in urma cu aparatul de pamint , si nefolosindu-l de atunci am aflat tocmai in Fagaras ca i s-a stambat montura. Lasa sa rada si altii nu numai tu. Ti-as cere o cota de redeventa pt poza aia executat cu trepiedul meu, daca ajungi s-o vinzi vreodata.
La Bresson mai misto a fost anturajul decit pozele, prietenii stiu de ce. Mai mereu am avut anturaj nu gluma ...
Ai uitat sa mentionezi la Vistea caramida C330 pt care te-ai trezit degeaba, si spaghetele din gara de la BV, cele mai bune spaghete ingurgitate.
Ma, butoanele ar trebui sa fie mai mari, am dat submit in loc de preview.
Vad ca ai sarit din schema iesirea dinainte de cea cu montura indoita, in loc de Podragu ai ajuns pe Arpasu Mare se pare (cind eu am dormit ca valiza bine-nteles). Cea mai tare poza de atunci e tot una nefacuta, la iesirea din padure, cu branduse desigur. Mult mai misto sint pozele de cand ai fost cu cainele, faci biza de Tamron si pozezi cu Bronica, cine mai intelege ?
La 50/1.2 nu m-ai convins cu rima din a/n-urile alea (in perioada aia il saltasem, desi nu eram deloc impresionat de performantele la 1.2) Nici n-am facut prea multe cu el insa si-a scos banii pentru o singura poza, care putea fi facuta si cu 1.4 dar asta imbatranim.
In ce priveste influenta/ele, in afara de mesele la Serifu cu adevaratul cunoscator, altceva nu prea recunosc. Ai ajuns la un nivel destul de bun la haleu. Pacat ca nu mai e cofetaria Turist de la Romana.
Hai noroc la toata lumea, sa traim sa-mbatrinim