![]() |
![]() |
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
![]() |
You are not logged in.
Mi-a aratat tata ca este aici un fel de concurs si acuma este cu albastru si mie imi place mult cum iese albastrul in poze, nu-i culoarea mea preferata dar imi plac pozele albastre.Vreau si eu sa vi le arat pe ale mele.Mie acuma imi place culoarea verde deschis, dupa aia roz,dupa aia mov, dupa aia albastru.
si una pe care am facut-o cu aparatul de apa si in care am pozat si o raza de soare
Buna Deea!
Imi plac pozele tale, in special a doua! Se pare ca o zi pe langa piscina poate sa fie destul de interesanta din punct de vedere fotografic.
Sper sa ne mai inveselesti si cu poze cu alte culori!
Cu drag,
Dana
Multumesc foarte mult, ma bucur ca iti plac pozele mele...Ce este in a doua poza, imi place mult dar nu stiu ce este ?...mai imi place si cea cu gandacelul pe floarea roz si pozele cu trandafiri. (de pe flickr)
Deea.
superb albastru! Si ti-a iesit bine in poza, cu toate ca ai zis ca e cam a patra culoare de-ti place.
Ce se balacea in poza a doua, cea cu piscina?
Si in poza cu raza, e o prietena a ta?
Cred ca atunci nu se balacea nimeni, sunt bulbucii de la jacuzi.
Da, in poza cu raza de soare este Diana prietena mea cea mai buna de la scoala.Ne cunoastem de cand aveam 3 ani si este draguta.
Deea,
Daca imi gasesti un nor in forma de iepure si-i faci poza iti fac cadou un iepure MAAAARE.
Crick wrote:
Deea,
Daca imi gasesti un nor in forma de iepure si-i faci poza iti fac cadou un iepure MAAAARE.
Crick...asta facu si Amelie cand era mica, nu?!
(din filmul - Fabulosul destin al lui Amelie Poulain- parca asa se scrie)
A si Deea, daca vreodata o sa iti spuna cineva ca aparatul tau foto provoaca accidente, spune-i la tati sa iti arate filmul de care ziceam mai sus - sa vezi cum te poti razbuna!
Imi pare bine ca-ti plac pozele mele de pe flickr- iar in a doua poza este o lampa pe care am pozat-o noaptea in camera cu lumina stinsa. A fost distractiv!
Mie imi place aia cu raza
@Danad Imi place foarte, foarte mult poza cu lampa. Tata nu a gasit inca filmul la inchirieri, dar il cauta.
@micutzu Nu stiu daca face poze.
@hollow Si mie.E aproape preferata mea.
Tot caut norul ala ca un iepure, am gasit unul dar nu seamana asa mult cu iepurii mei.Mai caut unul care seamana mai mult.