You are not logged in.
Pages: 1
Imi place mult art si atmosfera. In special poza 5 ai prins personajele principale ale acestui loc plin de mister si de naluci:)
Mi-au placut in mod deosebit pozele cu ceatza.
Ma gandesc totus cu ca (,) cateva "action shots" ar fi intregit mai bine ideea de pescuit in Delta gen "Operatiunea Monstrul"
Spor.
Multumesc mult de feed-back Sorana si Cristi.
Adevarul e ca...am senzatia ca m-am cam grabit cu articolul acesta...si nu l-am gandit chiar bine. L-am modificat de nu stiu cate ori si tot nu-s convinsa ca e chiar in regula!
Cristi, ai dreptate...mergeau mai multe fotografii cu pescarii in action, dar nu stiu...cand am facut fotografiile ( in special cele de dimineata cu pescarusii) si cand m-am apucat sa scriu , intentia mea era sa fie o tzara mai fantastic...si nu prea mi-a iesit!
Plus cred ca poza cu stiuca nu a fost chiar inspirata...cam prea dura ...in raport cu atmosfera generala...Dar nu stiu de ce mi s-a parut atunci ca daca nu pun acea fotografie, lipseste defapt mesajul...Aici probabil ca din nou m-am inselat.
Dar cum sunt foarte incepatoare in ale scrisului ( atat cu lumina, cat si cu cuvinte), imi scapa unele subtilitati... ( acum incerc si eu sa ma scot cumva... )
Oricum am invatat ceva din experienta asta- nu e chiar asa de usor sa scrii un articol, precum pare.
Multumesc.
Last edited by Danad (12-10-2007 08:20:33)
Subscriu la cele spuse de Hallow....superbe cele cu ceata...in special prima....
O zi buna!
Pages: 1